Bredaose Karreneval top55 verkiezing 2017

‘Ieronder ‘edde dun uitslag van 2017.

Veul was er ok te doen op dun nieuwen groep op Facebook op facebook/groups/bredaoseliedjes

Nao kerrektie van dun illegaole stemme zijn op dun gedeelde 1e plaots geēindigd dun Bredaose uitvoering van mun Sanseveria en as ik 1000x kon kieze vannut Zooike

1 Mun Sanseveria -Bredaose uitvoering / As ik 1000x kon kieze – t Zooike
2 ’t Is carnaval – Hedde me mokkel nie gezien – Ger Couvreur & de Blaospoepers
3 Houd ‘m vast Katharina – Chris Debuut / Uit de weg – Joep Peeters / Te midden van de Paarse Heide (carnavals-mars) – Bredaos Volkslied
4 De Muts – Ger Couvreur
5 Gebouwd voor carnaval ‘- t Zooike
6 Gij – de Gebroeders Drama / Waorom, hee ze dur minirokske aon – Janus de Jongh / Zeg Wil de gij meej mijn eens danse – t Zooike en de stakkers
7 Ik voel muneige nie zo fijn – Thijs van der Molen / Ut Gao Van Eigges – Loze Lavers / Hoe schoon is het Aogje – Princenoags Volkslied / t Ginneke vergit ik nie – Thijs vd Molen / Dun Piet van onze Kees – t Zooike
8 Carnaval da bleft bestaon – de Zaogers / K’ebbut op mun ‘eupe – de Loze Lavers / Kielegat – Hennie Martens en de Vreugdepeuken / Breda, ik hou van jou/ NAC – Thijs van der Molen / Hé,Hé,Hé,Hé, Hup N.A.C – Albert Brosens


Alle resultaote van dun verkiezing