Bredaose Karreneval top55 verkiezing 2017

‘Ieronder ‘edde dun uitslag van 2017.

Veul was er ok te doen op dun nieuwen groep op Facebook op facebook/groups/bredaoseliedjes

Nao kerrektie van dun illegaole stemme zijn op dun gedeelde 1e plaots ge?indigd dun Bredaose uitvoering van mun Sanseveria en as ik 1000x kon kieze vannut Zooike

1? Mun Sanseveria -Bredaose uitvoering / As ik 1000x kon kieze – t Zooike
2 ’t Is carnaval – Hedde me mokkel nie gezien – Ger Couvreur & de Blaospoepers
3 Houd ‘m vast Katharina – Chris Debuut / Uit de weg – Joep Peeters / Te midden van de Paarse Heide (carnavals-mars) – Bredaos Volkslied
4 De Muts – Ger Couvreur
5 Gebouwd voor carnaval ‘- t Zooike
6 Gij – de Gebroeders Drama / Waorom, hee ze dur minirokske aon – Janus de Jongh / Zeg Wil de gij meej mijn eens danse – t Zooike en de stakkers
7 Ik voel muneige nie zo fijn – Thijs van der Molen / Ut Gao Van Eigges – Loze Lavers / Hoe schoon is het Aogje – Princenoags Volkslied / t Ginneke vergit ik nie – Thijs vd Molen / Dun Piet van onze Kees – t Zooike
8 Carnaval da bleft bestaon – de Zaogers / K’ebbut op mun ‘eupe – de Loze Lavers / Kielegat – Hennie Martens en de Vreugdepeuken / Breda, ik hou van jou/ NAC – Thijs van der Molen / H?,H?,H?,H? Hup N.A.C – Albert Brosens


Alle resultaote van dun verkiezing